2 Mart 2009 Pazartesi

Uyuşukkkkkkkkk

Sabahtan Beri Bir Uyuşukluktur Gidiyo yahuu.. Hiç Bişi yapmim Devamlı Uyuyayim istiyorumm.. Arada bazen kalkıp çikolatamla sütümü alim elime kendimi şımartim sonra tekrar kafayı vurup yatim diyorum..

Sabah saat 7:30'da Telefonum çalmaya başladı her 5 dk bir erteleyip durdum 5 dk daha uyuyayim kalkarım derkeneeee geç kaldım amannn bu saatten sonra otobus bekle bilmemne derken iice geç kalcam en iyisi taksiyle giderim diye daha bi üşengeçlik uyuşukluk yaptım.. Süslenip Püslenmedim Ne giycem diye zaten yarım saat dolabın içe mal mal bakmakla geçti amann ne dedim elime geçeni giydim.. saçımıda öyle bi topladım Yeni haftaya Uyuşukkk Ve paspal başladım yanii.. Taksi durağını arıyorum yok anacım cevap yok :( Aha dedim Luci Z..tın Kızım..

Uyuşuğum ya İlla kapıma Gelecek taksi.. Neyse Yürüyeyim Karsıma Çıkar Bidene.. Çıktıda Neyse atladım aman Allahım Taksici Yaşlı Bi Amcaaaa!!!!! Hiç çekilmez Şimdi Konu açıldıkça Açılır susturamassın Sene bilmem kaçtan Başlayıp Tayyip amcanın Konumuna Yeni nesil Gençlerden Tutup.. Zamınındaki Gençlikle karsılastırmalar bilmemlerrr ayyyy Hiç çekemiicim wallaa... Neyse Açtı Bi Müzzeyyen Senar Ablamdan Benzemezzzzzz Kiiiiiiimmmmmseeeeeee Saanaaaaaaaaa... Diye Diye Gittik anamm ben Nakit Taşımamki Herzamn üstümdeeeeee dannkkk!!! Neysem Atm'den Çekerim dedim Bi baktım benim hsbc Bankası Kaldırılıp İş banlası Konmus Hastırr dedimmm Amca pür dikkat Gözlerinlen Takipte Kaçarım diye az Paramı 30 Tl :D Neysemmm Karşıya Geçtim Bi Koşuu Bakımdaymışşşş :s Şansa Baaakkkkkkkkk geldim Tıpış Tıpış TaKsiye amca Sola Dön Baska Bankaya Dedim... Tuttuk Garantinin Yolunu.. Anam oda nesi Garanti Dönem Bırcumu ödemedim diye Nakit avans Vermıyo:( Allahtan Ortak noktaymıs Diğer kartı denedik.. Buda istediğim Limitten fazlasını vermeye çalısıyo :S para Kalmamıs bankamatikte Neyse Çek Olan Lucifer dedimm Böylece Para Konusunu Kapattım..

Nitekimde İşe Böle cebelleşmekten 15 Dk Geçkaldım :@ Ama Bu uyuşukluk geçmedii yaa sabahtan beri İşleri salladııımmm böyle bi triplerde kimseye laf söyletmiyorum falannn.. Çıkıs saatim yaklaşmakta Bu soğukta otobüs beklemek İstemiyooruummmmmmmmmm :( Ofistemi yatsam diye aptal saptal düşünüorum :D
Telefonumda arabası Olanların listesini Çıkarrtım yaaaa :D ( ehliyetime el Konuldu da birascık :(
) neyse yine bi taksi tutarımm heraldeee ooffff offfffffffffffff ........

2 yorum:

  1. :D Bu da benzior desene :)) Bende 5 dk ertlemelerle yaşıyorum. Ehliyetime de geçenlerde az kalsın babam tarafından el konuluyordu :)))

    YanıtlaSil
  2. Evet 15 dk Yırttık :)

    O ertelemeler Çok tatlı yaa :) Bazende Sinir bozucu.. Ehliyete Gelince Aman Dikkat Et Ben hala Yalvarmaktayım :$

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı