28 Mart 2009 Cumartesi

cıs tak cıs tak

Günaydıınnnnn Luciferrr Günaydın İnsanlarrr Günaydınn Börtü Böcekkkkk Günaydın Türkiyeemmm eheueheue Nasıl Bi giriş ama :)

Bugun Nedense Böyle içi Kıpır kıpır dışı fıkır fıkır Hatun olarak Güne kuutmorninnkkkkk Dedim :) Özel Bi nedeni'de Yok Dengesizim İşte tek Sebeb Bu Aksama Belki somurtkan sinirli Bi halde'de olabülürüm Hiiç Ayarı belli Oolmas Bu lucifer'ın :)

Acaba Haftasonu Olması Munasebetiylenmi Böyleyim anlamadımki Haftasonu diyince gezmek tozmak aklıma geliyor bide buaralar acayippp dans edesim var gidip bi clube hop hop yandan Allahh Haboreeyyyyy şampi şampiiiiii diye canım çıkana kadar dans etmek deşarj olmak istiyorum

Çok fazla gece Hayatını seven Bi insan değilim gece gece itiyle kopuğuyla sarhoşuyla başımı belaya sokamam diye ama arada canım çekiyor işte Bugunde yine öyle oldu hemen bi organizasyon yapıpppp milleti toplayım aksam Cıs tak Cıs tak Yapmaya Gidicem Yani Öyle Umuyorum umarım gideriz :D

Patronuma iyice Uyuz Olmaya Başladımmm Yaptığı her hareket gözüme batar oldu bide bisürü iş yığdı sabah sabah başıma

Ama Yok Bugun Sakiniz Lucifercim Sakiniz Hayat Güzell Yaşamak Güzelll ( Yalannn çok samimiyetsiz bulurum bu cümleyi) Öhö öhö Ne diyorduk İşte Bugun kızmıcazzz Sinirlenmiceeess Birilerinin kafasına Kalem Fırlatmıcaazzzz Olaylara Pozitif bakıp Gülceeessss :)


İnşaatta Kaç Kaçlık demir Kullandığımızı Bana soran Bi müşteriye Nekadar pozitif bakabilinirse artıkın :) Neyse Öptümmm Herkesiii anacımmm

5 yorum:

  1. günaydıııın. valla uyukluyordum şimdiye kadar enerji dolu yazını okuyunca bana da geçmesini diliyorum. bekleyeyim bakayım belki bir 5 dak. ya ayılırım. :) inşallah gecen de gündüzün gibi güzel geçer. kurtlarını dökersen benim yerime de dök. :)

    YanıtlaSil
  2. Dökerim Tabi Gel Berbar dökelim :) Bende Yeni kalkınca kendime gelemem :) Yüzünü Yıkarken Aynaya Bak ve kendine Gül Bugunun güzel geçeceğine söz ver kendine sonra Bi kahve al Sonrada Enfes Bi kahvaltı :) herzamn işe yaramasada zaman zaman İşe Yaradığı görülmüştür :)

    YanıtlaSil
  3. Tavsiyeler güzelmiş LuCiFerR, uygulamaya değer, Allah bozmasın neşeni. :)

    YanıtlaSil
  4. Ben buyazıyı geç okudum. Ama merak ettim naaptın akşam :))

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı