20 Mart 2009 Cuma

Geç Kalan Mim'e Karşılık :)

Efenimm 2 3 Gündür Doğru Düzgün Gelemez oldum buralara baya Bir Yoğunum.. Ne kendi Bloggccumla İlgilenebildim Nede İzlediklerimin Blogcuuklarıylaa :) Telafi etme Cabası içerisindeyim yani..

Geçen Sevgili Kerim Mimlemiş Benii (Teşşşşkürr ettiiim)

Mim konusu: Bir fotoğrafın ve bu fotoğrafla ilgili de bir yazının paylaşılması (Mışşş)


Ben Fotograf çekmeye Bayılırım hatta bi Çocuk Serisi vardı bende kii Sergi açmayı düşünürüm


Kıymetldir benim Fotograflarım sanal Ortama Atıp Ordan Ordan yayılmasını İstemiyoruummm Sergi açtıktan sonra Yayarım :) Neyse çOOOK düşündüm ne yapsam Hangisini Koysam Diye Ve Bulduummmmm İşteee Sizlerlee Paylaşıyooruummmm ...




Efenimm Burası Kastamonu'nun Gideros adlı Bir Köyü Benim Foto Mak. Denize düşünce Arkadasın Dıjıtal mak. Çekmeye Çalışmıştım ama Çekememiştim Sevmem Ben Dıjıtalleri Neysem Bu Koy ( KOY köy diil ) Okadar Güzelki Resmen Dinlendiriyor adamı Yeşilin her Tonu Mevcutt Baktıkça Bakası Geliyor İnsanınn Birde Ufak Bi Mekan var Burda Bir alabalık Yapıyorlarki anlatamam lezzetiniii :) Hatta Buraya Gelince Arkadaşlarımı satmıştım ben :) Buranın güzelliğine dalıp onlarla İlgilenmemiştim hihihihi







Onaaa Bende Binceeeeeemmmmmmm Mananeeee Diye Çocuk Gibi Ağlamıştıımm Sonra Saolsunlar Küçük Kıza Seslenip Benide Yanına Almıştııı :) Çooook Güseldi Çookk :)

Heeeeeee Bidee Hani Alabalıktan Bahsetmiştimya İşte O balıkları Tutan Ablanında Resmini Çektim ama Utangaç Olduğu İçin Pek yüzü Belli değil :)




Gezin Yeni Yerler Keşfedin Gezdikçe anı Ölümsüzleştirin :) İlerde Baktıkça çektiklerinize Aaaaaa'larla Başlayan Sohbette Çevrenizdekilere anlatacak okadar Çok Şeyiniz Oluyorkiii Hem anılar Tazeleniyor Hemde Hemde O bütün Güzellikleri Görmeniz Yanınıza Kar kalıyor :)


Umarım Mim Konusunu Doğru Anlamışımdır... Tekrar Kerim Arkadasıma Çok Teşekkür ediyorum Geç Oldu Gerçe Biraz Mim'e karşılık vermem ama Afola :)
Kısıtlı Bir zamanda Yazdığım İçin Yazı Üzerinde Fazla Duramadım Telafilerime Bir yenisi Daha Eklendi...

:)

Kime Paslıcamıı Bilemedim yaaa :( amaa Cimbakuka Umarımmm Şu garip Kızın sesini Duyar Karsılık Verirsinnn ( bak bende beşiktaslıyım ehehehe) Şimdiden teşekkürlerrr


son Dk : Aslı'dır'ıda Mimledim gittiiiiiiiiii :)

8 yorum:

  1. Fotoğraflar süper. Bu şekilde bakmak bile huzur veriyor insana. Benim de bu aralar acayip tatil yapasım var ya... Gelir mi şu yaz çabucak acaba? Bu arada diğer fotoğraf serisini merak ettim. Umarım en yakın zamanda onları da görebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. eheh Bencede Yazzz Gelsiinnnnn :( Bende Çok istiyorummm.. Diğer seriyi İnşallah Görürsünüz Ara ara Böyle kesitler Yaparımm Dedim ya sergi açmayı düşünüyorum oyüzden sergimi yayınlamadan nete fazla dağıtmayı sevmiyorum taksimde sokakta ufak bi sergi yaparım :) Sizleride Beklerim destek olursunuz bana eheh :)

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle mime karşılık için teşekkür ederim LuCiFerR. Geç olsun da güç olmasın. :)

    Sergiyi baya merak ettim doğrusu. İnşallah sergini açarsın ve senin de dediğin gibi insan gezmeli, yeni yerler keşfetmeli ve yaşadığı günlerin de kıymetini bilmeli. Böyle çıkıyor bu hayatın tadı. :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallahh Bende Çok istiyorum ama şu hayatımın yoğun iş temposunu azaltmam lazım bazı şeyleri hayatımdan Çıkartmam lazım Ferah a ermem lazım :)

    YanıtlaSil
  5. şöle bir manzarada bir kaç gün yaşasam gözüm açık gitmez öbür tarafa..
    sergini inşallah açarsın =)

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle Gitmeni ve Kalmanı Tavsiye ederim birde Sapanca Yakınlarında Maşukiye diye Biryer var Şiddetleeenn Tavsiye Ediyorum efenimmm :) Netten Bi araştırr Süper Biryer

    YanıtlaSil
  7. Nasip .. inşallah bir gün böylesi bir yerde bir kaç gün geçirmek nasip olur hayat mücadelesinden kurtulabilirsek bir nebze =)

    YanıtlaSil
  8. süper olmuşş, gidip göresim geldi :)

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı