29 Mart 2009 Pazar

Heves Kursaktaaaaa



Seçimlerle Alakalı Hiçbir şekilde yazı yazmayacağım Çoooook Sinirliyim Çoookkkkk


Aslı'dır Dünki Yazımı Geç Okumus ve dün akşam neler yaptığımı sormuş

Hiiiiiçççç Bişi Yapamadım Maalesefki HEVESİM KURSAĞIM'DA KALDI Herzamn gezme Şefki Gelmez bana Dün Çok Hayallerim vardı ama neerrdeeeeeeee Hiçbiri gerçekleşmedi yinee


NEDENNN !!! Nedenide seçim YASAKLARI diskolar barlar içki satışları dün gece uygulanmaya başladığı için Hiçbirşey yapamadım..

Evimde Oturdum Milli Maçımızı İzledim Bol Bol Küfürler Yağdırdım sinirlendim Bizimkilerin Okadar Pozisyonu Kaçırmasına Yerleri Gökleri İnlettim Tv'ye Cips Fırlattım Yani Kısacası MAGANdalık Yaptım :)


Gece geç Yattım sabah Oy Kullanmaya Gittim 12bucukta'da İşteydim Oda ayrı Bi sinir Oluncak Konu zaten Neyseee..


SONUÇ: BÜTÜN BUNLARIN ÜSTÜNE GEÇMİŞ OLA DEYİP Bİ BARDAK SU İÇMEK :)

11 yorum:

  1. Hay Allah! Bak şimdi cips, maç ve küfür kısmı benim için de aynı şekilde geçti. Devamında biz dışarı çıktık, bilsem seni almaz mıydım yanıma? Ya kızma ama resimdeki tipe bittim bu arada :)
    Sen hergün işe mi gidiyorsun?

    YanıtlaSil
  2. eAh Ah Keşkem Alsaydın :( Başka zaman artıkın Mustakbell Kocacımıda görmüş olurum eheheh :)

    Hhafta İçi 1 gün izinliyim diğer günler cumartesi pazarda dahil olmak üzere çalışıyorum 2 haftada bir pazarada denk geliyo bazen izinlerim

    Resim konusuda bende bittim öyle dolaşırken buldum dedim bu konuya yakısır bu :D

    YanıtlaSil
  3. evet seçim yasakları baya bi can sıkıyo..
    pazar günü çalışmak zor olmuyo mu..yane iş açısından değil..genelde pazar günleri herkes tatil yapar..herkes tatil yaparken ben çalışır mıydım..çalışmazdım herhalde =)
    Bi de maç izlerken magandalık yapma =) yap da hani ispanya gibi yenilebilme olasılığı yüksek bi takımla oynadığımız maçta değil..mesela estonya ile oynarken yapabilirsin =))))

    YanıtlaSil
  4. Gel bana Sor zormu değilmi hemde nasıl fena koyuyo adama valla ama mecbur işte :)

    Maç İzlerken rakip kim olursa olsun ben kendimi kaptırırım milli maçlarda özellikle savaşa çıkmış gibi hissediyorum kendimi :D

    YanıtlaSil
  5. öyle tabe..mecbur olunca koysa da gitmek,çalışmak zorunda kalıyosun =)

    sporu ( sade futbol için mi geçerli bilmiyorum ) bu denli takip ediyor olman gerçekten güzel bişi =)

    YanıtlaSil
  6. O zaman bir de beraber maç seyretmemiz lazım. Ben her türlü maçta savaş halinde oluyorum :)

    YanıtlaSil
  7. ya üzüldüm bak cis taklar yapılamamış. :( seçimler başına neler açmış. bakalım sonuçları başımıza neler açacak? maç sırasında edilen küfürlerle de dezarj da olmuşsundur. önemli olan da bu değil mi zaten. :)

    YanıtlaSil
  8. Futbol sevgim çocukluğumdan gelen bişi biara çocukluğuma deyinir onuda anlatırım :D ama BEŞİKTAŞ ve MİLLİ maçlar herzamn ayrıdır bende :)

    İzleyim tabiii Kim durdurabilir acaba yanyana gelince eheuehu :)

    YanıtlaSil
  9. Aynen NesTal'cım Hmede Fen deşarj oldum dışarı çıkamamanın siniriyle birlikte güzel harmanladım :D dediğin gibi sonuçlar başımıza neleri getircek ama bu konuda fazlasıyla doluyum oyüzden açmıyorum ağzımı yoksa susturamazlar bu Deliyi :)

    YanıtlaSil
  10. Evet bir kez daha kanıtlanmış oluyor ki, önceden çok istenilen bir şey için yapılan planlar genelde bozuluyor. Bunu bilimsel veri olarak saklayıp, geçmiş olsun diyorum ve ümidini kesmemeni diliyorum. :)

    YanıtlaSil
  11. Aynen Kerim Katılıyorum sana :)

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı