27 Mart 2009 Cuma

Kimimm Beeeennnnn

Efenimm bir Mim Konusu İle yine karsınızdayım Bu Mimlerde olmasa yazacağım yok vallahiii :) Neyse Sevgili Afacanım Nilimm Mimlemiş Beni Mim Konusuda ''BEN'' ben kimim aceebeee :) baslıyom anlatmayaa haydii bakemm ...

Efenim Soğuk Bir Kış akşamında...... hahaha Böyle başlamıcam :D

Evet doğduğumda soğukmus Kışmış ocak ayındaymışız Ben okadar direnmişim Ih Ih Bu soğukta doğmam anacım ayy Yok diye kii 10 gün geç doğmuşum ehueheu neyse

İstanbul Şişli Doğumludur Lucifer Bir ermeni mahallesinde merhabaaaa Demiştir hayataa :) Buyüzdendir sanırım Kimseyi ayırmaaz İnsanı insan olduğu için sever Din,Dil,Irk önemli değildir onun için..
Mahallenin Cadısı ailenin maskotu arkadaslarının biriciği Olmuştur hep Çok severler onu neden bilmiyorum ama Şeytan tüyü var kıs sendee derlerr ( neyse övmeyi kesiyorum)

Neşelidir, Espritüeldir, İnsan Canlısıdırr boş insanları sevmez hemen herkesle kaynaşmaz aslında şüphecidir ammaaa bi güvensin canını feda edecek kadarda gözü karadır..

Tiyatro hastasıdır Tiyatro dersleride alır bi kaç dizi teklifi almışlığıda vardır emmee '' Ayy Yok göz Önünde Bulunmak bana Göre değil kuzumm'' Deyip geri çevirmiştir teklifleri
Basit ama mutlu olacağı şeyleri seçmiştir hep (yada çalışmıştır) fazla yükseklerde gözüde yoktur öyle büyük hayalleride yoktur ufak hedefler belirleyip ulaştıkça çıtayı yükseltmiştir bu Lucifer

BEŞİKTAŞ delisidir hatta aşıktırr kurban olur onun için beşiktaş aşkı için biriktirmediği parayı biriktirir kombine almak için zaten ozaman görülür para biriktirdiği yok yok yanlış anlamayın savurgan bi kız değildir aslında abuk sabuk şeylere harcamaz parasını eli açıktır kıyamaz kimseye öyle her gittiği ortamda beleş takılmak ona göre olmadığı için tüm hesabı o kapatır :D neyse beşiktaştan nerelere geldim evet dediğim gibi BEŞİKTAŞ manyağıdır hayatta üzmek istemediği tek aşkı erkeği BABASI nı bu konuda karşısına almıştır okadar aşıktır beşiktaşına kaçırmaz maçlarını :)

Gezmeyi sever gezip Yeni yerler keşfetmeyi sever gezerken Fotoğraf çekmeye bayılır büyük bir tutkudur onun için Foto. çekmek kendini kaybeder kimseyi görmez o anda ona fotoğraf çekerken bişi söylerseniz hee der geçer yani söylemek isteyipte çekindiğiniz bi konu varsa verin elime foto.mak. ben kendimi kaptırim siz konuşuverin :D

Konuşmayı sever anlatmayıda yeni şeyler öğrenmeyi daha çok sever yaşıt arkadaşı yoktur hiç bunun. hep kendinden 5 6 yaş yada daha fazlası insanlarla takılır yaşıtlarıyla anlaşamaz büyükler herzamn ilgisini çeker onların engin tecrübelerini dinlemeyi zevk bilir ama yerine görede davranmasını bilir 5 yaşındaki çocuk bile olsa konuşmak istese onunla alır karşısına yetişkin insanmış gibi bıdıbıdı konuşur ..

Çocukları ve Yaşlıları çooookk severr ( yiiiriim ben onları) Buyuzden sokağa çıktığında yetişmek istediği yere hiç bir zaman yetişemez ya çocuklar yada yaşlı teyze amcalar çevirir yolunu kıramaz onları iki şakalaşır gönüllerini feth eder gider yoluna..

Kitap kurdudur.. Elinde devamlı kitap'la görünür bu kız buyüzdendir ona özenen site sakinlerinin kızlarıdaa başlamıştır kitap okumaya ( efferin güzel şeylere özenin böle :D )

Çikolata süt vazgeçilmez ikilisidir.. Onları yiyip içtikten sonra amman yaareeebbim bi şımarır bi şımarır ki sormayın ortalığı gülmekten kırıp geçirir.. Hatta bazı geceler uyanır aklına düşer çikolata ve sütü heee bide kazık kadar oldu halaa bebe bisküvisi ile süt karısımınıda gözü dönmüşcesine yer kimseyede vermesssss :D Buyüzden babasının sıpasıdır hep hiç büyüdüğünü kabul etmezler zaten öylede görünmek istemez :)
çünkü İlgi bekler ilgi arsızıdır onu böylee kucağına al agucuk gugucuk yap bayılır bayılırrrrrrr :)

Müziksiz yapamaz wcde bilem müzik dinler :D Babası eski Gitaristlerden olmasına rağmen bitürlü gitar çalmasını becerememiştir :D

Ailesine çoook düşkündür kıramaz onları üzmek istemez babası zaten hayatının erkeğidir annesi Sultanı Ablası Canısıdırrr..

Acayip fırlamadırda hele 2 tek atsın allahhhh Kimse tutamaz onu :D Vodka- Vişne Rakı-Balık Şarap En sevdüüüü içkilerdir heee bide despina teyzesiyle Naneli vişneli Likör yapmaya bayılır sonrada afiyetleenn içerr ( walla Alkolik değilim)

Aşık Olmuştur çOK ta sevmiştir ama kader denen şey ona tokatını daha yolun başındayken fena bir şeklde vurmuş sevgilisinden aşkından ayrı kalmıştır.. Ogün bugündür karşısına doğru düzgün bi herif çıkmamasından yakınmıştır AŞIKKKK OLMAK İSTİYOOMM sevgülüüm olsun artık yaaawww cümlelerini dilinden düşürmez oldu bu ara ( tekliflere açığım :D )

Bide Çalışır bu Lucifer Proje sorumlusudur çizimler yapar gece sabahlara kadar kafayı patlatır işi için.sever çalışmayı ama yakınır Bıktımmm uleeyyynnnnnn Çalışmıcaam manane bi koca bulup evimin kadını çocuklarımın anası olceem akşama kadarr esraylaannn izdivaç izliceemmm dizilerim olucak dizi takip edicem diziye dalıp anaaammmmmm yemeği ocakta unuttummmm telaşına düşüp bi koşu mutfağa gidicemmm diyede saçmalar arada :)

haaann düdüt düüüüütttt 'le gesmeyi sever ama bilmezlerki tam bir motor hastasıdır ama bilir
şiddettleeennnnnn karşı çıkcaklarını sesini çıkarmaz motor gurubu arkadaşları vardır motor sevgisi depreşince atar onların yanına kendini öyle giderir özlemini :)

yazı yazarken sevmez noktaya vrgüle önem vermeyi yazar öyle aklına gelen şeyleri ( zaten dikkat etmişsinizdir.)

Uyumaaakkkk Uyumayııı çoook severrr keyfine fena halde düşkündürrr keyfini kaçıranın anasını ağlatır kii hiiiçç tavsiyee etmiyorummm anlatmim bilee :D

Sigara İçer:( kaç kez bırakma eylemlerine girişsede becerememiştir :(

çok ayran gönüllüdür ( inşallah doğru bi deyim kullanmışımdır ) Yanii bişey ister yada olsun yada gittmek işte herneyse canı bişi istesin o anda olmuyorsaa o anda yapamıyorsa hevesi kaçar istemez bidaha onu :)

mesela şuanda yazmaktan sıkılmıştır kendisi hakkında yazacak okadar çok şeyi vardırki ama şuanda yazmak istemiyo daha fazla..

Umarım biraz olsun kafanızda bişekilde bi hatun oluşmuştur anlatabilmiştir kendisini :)

Klasik bir lafla sonlandırıyorum :) Ben anlatılmam Yaşanırımmm anammmm :D eheueheu


Birkez daha n!L 'e teşşkürrr ediyorummm :) Mim Konusu güzeldii Öpüyorumm sevgüler canımcım.

heee bide birini mimlemem gerekiyo ama kimi mimlesemki :S aklıma biri gelirse yazarım buraya ama bu konuda mim almamış biri varsa yazsın bana hemenciik mimlimmmm bak altta yorumm diye bişi var anacımmm aaaa yorumda yapın az bu kıza dimiiii ehehehe :)

Buldummmmm Sevgili;Aslı'dır ı vede Halikarnas Hikayeleriyyle bizi merakta Bırakan NesTal sizleri mimledim gittii :)

Bekriya senide mimledim ama kararsız kaldım belki bu konu sana ulaşmıştır diye ama yinede ismini yazim :)

15 yorum:

  1. Baya ilginç bir kişiliğin varmış, bu sayede öğrenmiş olduk. :)

    YanıtlaSil
  2. :) daha neler çıkardıda anca yarısını yazabildim eheuehu:) sende mimlenmişsin sende yazda senide tanıyalım :)

    YanıtlaSil
  3. Kim mimlemiş beni, ben görmedim. :P

    YanıtlaSil
  4. hadi hadi kaçmaaa :) merakla bekliyorum valla :)

    YanıtlaSil
  5. Madem öyle, karşılık vereceğim bir iki güne. :)

    YanıtlaSil
  6. Sevdim seni :)
    Sigarayı bırakacaksın bir gün, demedi deme!

    YanıtlaSil
  7. Vay be bir an için yazı bitmeyecek zannettim.:)ama zevkle okudum yine de inan ki. çok iyi ya tanımış olduk böylelikle. Motokros var Hazarfen Havaalanın da 11- 12 nisan kombine 12 tl. :) valla ben gitmeyi düşünüyorum. Motor sevenlere duyurulur. :)

    YanıtlaSil
  8. Aslı'dır Sevgini kazanabilmişsem ne mutlu bana çook teşekkür ediyorum çok mutlu ettin beni :) İnşallah dediğin gibi bırakıcam bu lanet şeyi :) buarada Mim konusu sana ulaşmadıysa seni mimlemek istiyorum

    NesTal Sanada Çook teşekkür ediyorum canım Bilgin için :) ayrıca yazarken bukadar uzun bişi olduğunun farkında değildim yayınlayınca farkettim eheh :)

    YanıtlaSil
  9. bu konuda mimlenmemiştim aldım mimi. ama bu ara üst üste hep mim yazdım ya 1-2 yazı girip peşine yazıcam ok :D

    YanıtlaSil
  10. 21.13 deki yorumumu yazarken mimde kimse yoktu. geri döndüm baktım ki ne göreyim... mimlenmişiz.:) teşekkür ettim. gizli saklı birşeyimiz kalmayacak artık ama olsun artık yazarım tabii canım. :)

    YanıtlaSil
  11. çok eğlenceli bir yaşantın varmış "keşke benim de böyle bir yaşantım olsaydı"dedirtebilecek kadar..eğlenceli bir kişilik olduğun zaten yazıda kullandığın dilde de görülüyor =)
    Yazıda en çok dikkatimi çeken bebe bisküvisini hala yiyor olman..demek ki yalnız değilim =)
    bi de iki öğüdüm olacak nacizane ..
    birincisi sen yine esra erol ile izdivaç izleyenlerden olma..
    ikincisi de inşallah bir gün sigarayı bırakma başarısını gösterirsin =)

    YanıtlaSil
  12. cidden seninde duraksız bi hayatın varmış lucifercim :) Fotoğraf tutkunluğu bende de war. Daha dün bi makineye aşık oldum 2500 dediler aşık olduğumla kaldım :)
    Senlen ii anlaşcaz gibime gelior :))

    YanıtlaSil
  13. JoSe_MouRiNHo_61 hehehe Süper Yaşasın Bebe bisküvisi yemeeekkkkkk yalnız olmadığıma sevindim :) Esra ve onun gibi programlardan nefret ederim :D sigara Konusuda sizlerin desteğiyle bırakıcam bu gidişte :)

    HaYaL MeYaL Canım benim bende anlaşcağımıza inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Bıktımmm uleeyyynnnnnn Çalışmıcaam manane bi koca bulup evimin kadını çocuklarımın anası olceem akşama kadarr esraylaannn izdivaç izliceemmm dizilerim olucak dizi takip edicem diziye dalıp anaaammmmmm yemeği ocakta unuttummmm telaşına düşüp bi koşu mutfağa gidicemmm diyede saçmalar arada :)

    allam allam heç yanancı gelmedi bana bu yakınmalar:)
    süper olmuş canım benümm ellerine sağlukkk:)

    YanıtlaSil
  15. Ehehehe saol Canım benim :)

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı