8 Mart 2009 Pazar

Hastalıktan Sonra İlk Yazı

Eveeetttttttttttttttttt Artık geri döndümmm Düzeldim :) Toparladım kendimi çOk şükür :)
İşe giderken Ah bee Aksama kadar yatmak var şimdi ohh misss diye geçirirdim içimden Ama son evde geçirdiğim bikaçgünden sonra bu iç geçirişimden vazgeçtim sanırım :) çook sıkıcıymış yaawww yat yat nereye kadar...

Bugun Kendimi İyi hissettiğimden Ayaklandım.. Eee Napıcam ben Neyle Oyalanıcam diye baya Vakit harcadım Bi otarafa Bi butarafa evin içinde Dolanıp durdum.. Hadi Kurabiye Yapalım dedi İç ses bi ara Heveslendim ama Ih Ih beğenmedim bu Fikri.. Yine odama Döndüm Şöyle bi Odamı, Kütaphanemi Bi karıştırayım Kurcalayımm Dedimm.. İyikide Kurculamışım Geçmişimi Yüzüme Vurdu Bu kurcalayış..
Sevinçlerimi,Ağlayışlarımı,Hayal Kırıklıklarımı,Kahkahalarımı,Dibe Vurmuşluğu Herşeyi ama Herşeyii... Ve o anki kadar Canlı yaşadım hepsini :) Bisürü Yazılar buldum Kimine Böööööö İğrençmişim dedim.. Kimene Ah zavallıııımm Yazık olmus kıs Lucifer sana dedim, Kiminde tebessüm Kiminde Kahkaha Kiminde Dumurluk.. Ohaaaa Bunu benmi Yapmısım leeenn Dediğim Bile oldu :)

İyi Oldu Yaa İyi oldu :) Hem Odamı Temizlemiş oldum Hemde Unuttuğum Canımmm Cicim Anılarımı Tazelemiş Oldum Tavsiyeee Ederiiimmmmm Efeniimmmmm :)



Eskilerden Bi yazı Göndertirim :) Şimdilik bye Byee

2 yorum:

  1. İnsanoğlu sahip olmadığını istermiş, çalışırken keyfince dinlenmek istemen, dinlenirken de çalışmayı özlemen gibi. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Taşkın Geçti Ççok Şükür :)


    Aynen Öyle Kerim :) Biras Nankörlükte var sanki hee :)

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı