14 Mart 2009 Cumartesi

Lakap

Bu sabah İşe gelirken Bi tanıdığıma rastladım. Çocukluğumu, donu düşük ve sümüklü hallerimi bile bilen biri yanii. Neyse Bu beni Görünce Aaaa ''Makarnam'' Nasılsın, iyimisin, anan nasıl, baban nasıl, görünmüyorsun cartu curttu muhabbete girdi o Konusurken ben Hala ''Makarna'' Kısmındaydım Çocukluğumdan Beri Bu şahıs Bana ''Makarna''Diyor.. Diyorum Sorsammı acaba Bana başka bir Benzetme Bulamadınmı Niye ''Makarna''Neyse Nitekim Sormadık Ve ayrıldık ama halaaa Makarnadayım Niye Taktım Bukadar Onuda Bilmiyorum sonra Makarnayı Çok sevdiğim Aklıma geldi Makarnanın hertürlüsünü Severim Acaba Çocukluğumda'da Sevdiğim içinmi Makarna Diyor Yoksa Salak salak Anneme Bana Bakarna Yaaaaaaappppp Böhööööööö Falan Diye ağladım Bu ŞahıstaTanıkmı Oldu falan fişman İşte Böle Düşünecek başka bişeyim yokmuş gibi Bunları düşündüm..

Ablam ''Aguş'' Der Aguş Nedir? Necidir? Anlamı ne? Neden Kullanılır? Bilinmez Yani Bilmiyorummmm :) Bi anlamı Yok Ama ''Aguşummm'' Der.. Aguş Ne yaaa? Dediğimde ise Nebilim ben Küçükken senin Misket Arkadasın vardı Sana Aguş Derdi Öyle Takıldı Aklıma der.. Yaniii ?? Saçma Birşey.. Madem saçma Niye Kullanıyorsun A benim Güze lAblamm..

Babam İse Değişken hergün yeni Birşeyle sesleniyor Hayır Bigün ismimle seslense bana Seslenmiyor Diye Bakmıcam ''Erkek Fatma,Bıdık, Kuzucuk,Sıpa (Ki Bunu Çok Kullanır),deli Duriye (hahah Buna Çok Gülüyorum), Gibi Aklıma Gelmeyen saçma sapan Bisürü isim İşte :) Hayır Olur Olmaz Kişilerin Yanındada Öyle Bazen Kaçırıveriyor Ağzından Rezil Oluyorum yawwww

En Güzel Anneminkiii :) Tam Bana Uygun ''Uyuyan Güzel'' Yani Güzel Kısmına Katılmıyorumda Uyku Kısmına Evet Uykum Çok Tatlıdır Benim Uyku Dedimmi Kimseyi Tanımam Hayatta Kalkmam Kaldıranada Feci Tav Olurum Uyandırdığına Pişman Olurr Ben Böyle iyice Uykumu almış Kendi Kendime Uyandığımda aman Allahım Pambıkkkk Şeker Gibin Oluyorum :)

Arkadaşlar arasında Arıza , Psico Gibi Şeyler söz Konusu Yani ne Arızalığımı Gördün??Ne psikopatlığımı Gördün?? tamam Bikaç Kişiyi Asıldı Diye Rahatsız Etti DiyeDövdüm,Tamam Sabahları Uyanınca 1 saat Kimseyle Konuşmam Kendime Gelene kadar Bi triplerde Olurum,Sonracıma Acayıp Fikirlerim Olabilir.. testereye Aşık olabilirim,Kanlı Resimleri Sevebilirim de Yani Psikopatmı oldum Şimdiiii Hıhhhhh ( Harbi öleymişim yazıya bak yaa korktum Daha Devam Ettirmedim )

Yanii Nebilim buzamana Kadar Hep Garip Lakaplar Takılmıştır Biride İsmimle Hitap Etse Şaşırcam Vallaa Heee İşyerini Bu yüzden Seviyorum :) İsmimle Hitap Edip Sonuna Birde Hanım Ekliyorlar eheheheh Arkamdan Konusurlarmı kendi Aralarında İsim Belirledilermi Bilemem ama Yüzüme Söylemiyorlar :)


Edit: Birilerini Mimlemek İstiyorummm blogcum :) Merak ettimdeee
Sevgili; HaYaL MeYaL Arkadasımı Kerim ,taşkın veee n!L Umarımm Bunlardan Biri Dikkate Alır beniiiii :( ehehe :) Hepside Yazsa Çok Makbule Geçer Tabiiiiii

6 yorum:

  1. Ah ah, küçükken bana da az lakap takmamışlardı, sanırım bunu kafama fazla takmış olacağım ki şimdi lakap takmaya kalkanı pişman ediyorum ve lakapla değil de ismimle hitap ediyorlar. :)

    Bu arada mim için de teşekkür ederim, kesinlikle karşılık vereceğim. :)

    Yalnız mim konusu nedir acaba?

    YanıtlaSil
  2. :)

    Lakabınızzz :) Çevrenizdekilerin iyi yada Kötü Hoslandığınız veya Hoslanmadığınız hitabı :)

    YanıtlaSil
  3. gerçe sen ismimle hitap eiyorlar pişman ediyorum demişsin :) ama Mimledik Bikere :)

    YanıtlaSil
  4. Olsun artık, ne yapalım. :)

    YanıtlaSil
  5. Tabii ki mimine karşılık veriririm :D Güzel konu bulmuşsun :)))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Canlarım :) eheh

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı