26 Mayıs 2009 Salı

Yine Yeni Yenideeeennnnnnn

Ohoooo Nekadar Olmus Ben Gelmeyelii Yaaaa Çook Geri Kaldımm YineBi türlü Ayarı Tutturamıyorum...

Hemencik Gelememe sebeblerimi Açıklayayım İşlerim yoğunn ve ben artık bu Lanet yerde Çalışmak istemediğimden İşlerimi İsteksiz ve geç Yapıyorum. Buyüzden bitürlü işten başımı kaldıramıyorum,Çalışma saatlerim Uzadı.. nedense Akşam Uzadı ama sabahta bi değişiklik Yok Buna Çok Bozuldummm Aklıma geldikçe sayıyorum, Artık pc başında Olamıyorum Durdurduğumuz İnşaat projesi Başladı Ve Ben Bütüngün Şantiyede Dolaşıyorum,Akşamda Evden Giremiyorum yOrgun oluyorum zaten bi süre evde net kesikti İlgilenemedim bile..

Herkesden Soyutlanmış Durumdayım aynı evde yaşadığım ailem bile yüzümü görmeye hasretler Aile biryandan arkadaslar biryandan sövüp duruyolar bana görüşmüyorum diye yaaa ben kendimle görüşebiliyomuyum acep düşündünüzmü hiççç diyede ben söyleniyorum :)) Bütün bunlar yetmezmiş gibi bide başımabenn Sevgülüüüüü Çıkartmazmıyım :D bide onun tantanası var yok bana zamn ayırmıyorsun bilmemnee valla bak intihar etceeemm gelmeyin üstümeeeeeediyorum ama inanmıyolar :D Nefes Almak istiyorum yaa Dışarıyı görüğüm saatler 08:30 19:00 sabah aksam :S bu inanmayanlar öldüğümde inanırlar artık (töbee yareeebbimmm at sen şu şeytanı başımdan)

Ama Çok Özledim Buraları yaaa neler neler yaptınız yaşadınız bugun bütüngünhepinizi gezip tek tek Okiiiciim :D
Şimdilik bYE Öptüm Hepücünüzüüüüü

hahahahhaha Bideeeeeee aklıma geldi Biara Ben Şifremi unuttum :D

5 yorum:

  1. Eh yani hoşgeldin yahuu! Özlettin kendini, işle ilgili sorunları umarım kısa sürede çözersin. Sevgili de hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  2. aaa luci gelmişş
    hoşgeldin:))) öpücükledim

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin canım. Valla özlettin kendini. Birkaç kere girdim baktım acaba dedim bu kızın blogu güncelleşmiyor mu bende diye :S Ama yanılmışım sen ortadan kaybolmuşsun. Neyse artık buradasın. Sevgülüün hayırlı olsun. :)

    YanıtlaSil
  4. Canlarııımm benim yaaa saolunn çok özledim walla sizleriii :)

    YanıtlaSil

Sende Taşla Şu Şeytanı